Over mij

Aangenaam kennis te maken

Mijn naam is Sebastiaan Barlo (linkedin profiel) en ben sinds 2002 werkzaam in de wereld van Exact Software als exact consultant en trainer.
In de eerste vijf jaar heb ik bij Exact Software gewerkt als support consultant en trainer, waarbij ik mij de producten Exact Globe (Next) en Exact Synergy (Enterprise) eigen heb gemaakt.

Sinds 1 januari 2008 gebruik ik mijn kennis en ervaring om als onafhankelijk, zelfstandig en freelance exact consultant bedrijven en organisaties te ondersteunen bij gebruik van Exact Software.

Visie

De vraag naar verandering binnen een organisatie is meestal niet alleen een vraag naar een stuk automatisering.
Automatisering is ondersteunend aan het proces, de organisatieverandering, de doelstellingen en is wat mij betreft niet leidend, maar tegenwoordig wel essentieel.
Een verandering in de organisatie komt eigenlijk nooit echt op een juist moment, maar is een fase waar de organisatie door heen moet om vervolgens door te kunnen groeien.

Belangrijk is dan ook om een goede keuze te maken voor een of meerdere oplossingen die het beste bij je organisatie passen.

Daarom heb ik gekozen voor het uitsluitend aanbieden van mijn kennis en ervaring als consultant en trainer op het gebied van Exact Software en verkoop ik zelf geen licenties en/of software van Exact Software of gerelateerde producten.
Op die manier kan ik je onafhankelijk adviseren en begeleiden.

Bij het doorvoeren van de verandering in je organisatie wens je flexibiliteit m.b.t. planning en fasering bij de ingebruikname van Exact Software, waarbij het verankeren van de opgedane kennis en ervaringen in je eigen organisatie belangrijk is.

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor de oplossingen van Exact Software, omdat deze het beste aansluiten bij de gestelde wensen en eisen, neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke groet,

Sebastiaan Barlo

Back to Top