Referenties

Wat doe ik nu?

logo-exact-software
Sinds begin 2014 ben ik officieel consultancypartner van Exact Software voor hun online bedrijfssoftware Exact Online.
In die rol begeleid ik, samen met een aantal collega zelfstandig consultants via ExactOnlineConsultancy.nl klanten van Exact Software bij de ingebruikname en het dagelijks gebruik van Exact Online.

Op dit moment leg ik samen met GLM Systems de laatste hand aan een klantenportaal in Exact Synergy Enterprise voor ASAP Inc..
Lees meer …

Heeft u interesse om kennis te maken?

Met wie heb ik samengewerkt of werk ik nog samen?

Onderstaand een selectie van bedrijven met wie ik heb samengewerkt of nog steeds op regelmatige basis mee samenwerk met een uitgebreide omschrijving van de projecten.

logo_EDM

2014/2015

EDM is expert in database marketing. De Solutions ondersteunen marketeers bij het slimmer werven, behouden en ontwikkelen van klanten.
Ik heb EDM ondersteund bij het opstellen van een aantal consolidatierapportages, uitbreiden van kennis van het gebruik van Exact Globe en het opzetten van een aantal HRM-processen in Exact Synergy Enterprise.
Lees meer …

logo_xsplatforms

2012/2014

Bij XSPlatforms, dé leverancier van arbeidsveiligheid op hoogte heb ik de overgang begeleid van Unit4 Multivers en Microsoft Dynamics CRM naar Exact Globe en Exact Synergy Enterprise.
Lees meer …

logo_Foodstep

2013

Bij Foodstep te Bennekom ondersteunt men organisaties in de Food & Services bij het doorvoeren van organisatieveranderingen door een combinatie van organisatieadvies, trainingen, e-learning, e.d. gepositioneerd als organisatieontwikkeling. Zij hebben gekozen om Exact Synergy (classic) te migreren naar Exact Synergy Enterprise.

Vervolgens heb ik samen met de manager operations en de hoofd administratie de CRM functionaliteiten met de verkoopcyclussen voor organisatieontwikkeling en marktontwikkeling ingericht en de PSA-functionaliteiten i.c.m. Exact Globe ingericht voor het volgen van de projecten.
Lees meer …

logo_wanzl

2011/2012

Wanzl in Oosterhout is gespecialiseerd in zelfbedieningssystemen voor de retail als winkelwagens, winkelinterieurs, toegangspoortjes, etc..

Binnen het onderdeel dat winkelinterieurs ontwerpt en bouwt had men een aantal uitdagingen in het invoeren van en het logistiek verwerken van de verkooporders met samengestelde artikelen en het inkopen van de bijbehorende onderdelen in Exact Globe.

De huidige inrichting van Exact Globe sloot niet meer aan bij het aantal te verwerken verkooporders en de bijbehorende inkopen.
Lees meer …

logo_ajilon_professionals

2010/2011

Ajilon Professionals is een acquisitieorganisatie van Adecco. Deze organisatie bestaat uit het voormalige De Nederlanden Compagnie (DNC), Ajilon Engineering/Professional Staffing, Modis en Badenoch & Clark. Met deze tak bedient men de Professional Staffing markt met detachering en Werving & Selectie van hoger opgeleid personeel in IT, Finance, Legal, Aerospace, Bouw, Installatie- en Elektrotechniek.

Na de acquisitie heeft er een integratieslag plaatsgevonden van de verschillende bedrijfsonderdelen naar gemeenschappelijke processen en automatisering op het Exact Synergy en Exact Globe platform.

In ongeveer anderhalf jaar tijd heb ik met wisselende periodes ik dit proces ondersteund met hun interne applicatiebeheerder.
Lees meer …

Innovam_logo

2008/2009

De Innovam Groep bestaat uit stichting VAM (Vakopleiding Automobiel- en Motorrijwielbedrijf) en stichting BeVAM.

Voor de CRM- en HRM- en financiële processen maakt men de overstap naar Exact Globe en Exact Synergy.
Met de HRM-afdeling en de afdeling Informatisering sturing gegeven aan het project om de personeelsadministratie, verlofregistratie en een groot aantal andere HR-processen binnen Exact Synergy te implementeren.
Lees meer …

logo_iw

2008/2009

In samenwerking met de Exact partner Triple X IT uit Sittard hebben we een detacheringsoplossing in Exact Globe en een leerlingvolginformatiesysteem  onder de naam LVIS in Exact Synergy voor een zestal opleidingsbedrijven van Installatiewerk Nederland ontwikkeld.
Lees meer …

2008/2017

trifier_logo
Zoekt u een trainings- en adviesbureau dat u helpt met vraagstukken rondom patiëntveiligheid, bejegening, professionaliteit en omgang met agressie? Dan bent u bij Trifier aan het juiste adres.
Trifier wil meer grip krijgen op hun verkoopproces van leadopvolging t/m planning & facturatie.
Binnen Exact Synergy Enterprise heb ik hun “Verkoopkansmanagement” en bijbehorend relatiebeheer verbeterd om inzicht te krijgen in de verschillende fases van het verkoopproces.
Op regelmatige basis verzorg ik ondersteuning bij de inrichting en het gebruik van Exact Globe en Exact Synergy Enterprise.

logo-Globe-Consultancy-&-Services
Met Globe Consultancy & Services, een partner van Exact Software, heb ik op regelmatige basis samengewerkt van Exact Synergy (Enterprise) bij hun klanten.
Lees meer…

logo_wijnen_keukenlogistiek  logo_microbais logo_promax

logo_hogeschool_rotterdam logo_kassaplanlogo_intercommit
logo_hygearMeeuwesen logo.2 logo_bugaboo logo_triple_eee
grow_yoursensor

Heeft u interesse om kennis te maken?

Back to Top