Foodstep – Exact Synergy CRM, PSA, HRM

  • Exact Globe Financieel, Project;
  • Exact Synergy Enterprise CRM, PSA, HRM.

Bij Foodstep te Bennekom ondersteunt men organisaties in de Food & Services bij het doorvoeren van organisatieveranderingen door een combinatie van organisatieadvies, trainingen, e-learning, e.d. gepositioneerd als organisatieontwikkeling.

Daarnaast doet met marktonderzoek binnen de Food & Service waarbij men deze kennis via diverse databases toegankelijk maken gepositioneerd als marktontwikkeling.

De organisatieontwikkeling vindt plaats o.b.v. projecten met een fixed price. Belangrijk is een goede voorcalculatie, inzicht in de acquisitie-uren, de voortgang van het project en een accurate nacalculatie.

Zij hebben gekozen om Exact Synergy (classic) te migreren naar Exact Synergy Enterprise. Vervolgens heb ik samen met de manager operations en de hoofd administratie de CRM functionaliteiten met de verkoopcyclussen voor organisatieontwikkeling en marktontwikkeling ingericht en de PSA-functionaliteiten i.c.m. Exact Globe ingericht voor het volgen van de projecten.

Omdat de standaard PSA-overzichten niet voldoende waren, heb ik een maatwerkrapportage gemaakt om de projecten met PBS-structuren te volgen o.b.v. “Gebudgetteerd”, “Gepland”, “Gerealiseerd” en “Gefactureerd”.

Back to Top